» Ταινίες » Περιπέτειες » DVD » Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET
Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET
Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET
Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET
Πρωτότυπος Τίτλος: THE WOLF OF WALL STREET
Kωδικός DVD.17831
Σύγκριση
Προσθήκη στη wishlist

Προσθέστε το στη λίστα επιθυμιών

Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Tιμή 8,90€
  • Υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσία, πρώτου αντρικού ρόλου (Leonardo DiCaprio), δεύτερου αντρικού ρόλου (Jonah Hill) και διασκευασμένου σεναρίου.
  • Χρυσή Σφαίρα πρώτου αντρικού ρόλου (Leonardo DiCaprio) σε κωμωδία ή μιούζικαλ. Υποψήφιο για καλύτερη ταινία στην ίδια κατηγορία.
  • Υποψήφιο για Bafta σκηνοθεσίας, πρώτου αντρικού ρόλου (Leonardo DiCaprio), σεναρίου και μοντάζ.

Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του,με τα ατελείωτα πάρτυ, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Ο Λύκος της Wall Street”, ακολουθεί την εξωπραγματική άνοδο, τη γεμάτη απολαύσεις ζωή, αλλά και την πτώση του Τζόρνταν Μπέλφορντ, του χρηματιστή από τη Νέα Υόρκη, που έκανε μια περιουσία εξαπατώντας επενδυτές. Με παράλογα πλούτη στα χέρια του, από πολύ νεαρή ηλικία, τα διοχέτευσε όλα σε μια ατελείωτη σειρά από αφροδισιακά: γυναίκες, κοκαΐνη, αυτοκίνητα, στην πανέμορφη σύζυγο του, και σε μια ζωή χωρίς όρια.

Σκορσέζε και Ντι Κάπριο από κοινού παρουσιάζουν μία ιστορία που απεικονίζει την αμερικανική υπερβολή και είναι «εκρηκτική από την αρχή μέχρι το τέλος».

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση