» Μοντάζ Ήχου και Εικόνας

Video Μοντάζ και Επεξεργασία Ήχου

Οικιακά Video:

Θέλετε να φτιάξετε ένα video clip από τα διάφορα video που τραβήξατε στις διακοπές σας; Θέλετε να ενώσετε τις φωτογραφίες σας μαζί με video που έχτε τραβήξει στα γενέθλιά σας;

Διαθέτετε υλικό σε αναλογικές κασέτες, το οποίο θέλετε να συνενώσετε ή να διαχωρίσετε;

Επαγγελματικά Video:

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το κατάστημα σας ή την επιχείρηση σας προσθέτοντας επαγγελματικά βίντεο & slideshow στην ιστοσελίδα σας, στην σελίδα του Facebook και στο Youtube. Αναλαμβάνουμε την λήψη και την επεξεργασία (video editing) από την αρχή έως το τέλος με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

Φροντίζουμε το μοντάζ του βίντεο ώστε να μην είναι επαναλαμβανόμενο ή κουραστικό, αλλά να ελκύει την προσοχή του θεατή!

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε και να συνθέτουμε τα δικά σας βίντεο όπως και να  συμμετέχουμε ενεργά στην διαμόρφωση του "μηνύματος" τους με την πολύχρονη εμπειρία μας στις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, ούτως ώστε εκτός από αισθητικά άρτια να είναι και Αποτελεσματικά!!!

Στο επαγγελματικό μας εργαστήριο διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό μηχανημάτων για την ψηφιοποίηση και την επεξεργασία ψηφιακών αρχείων video και φωτογραφιών σε video clip με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού μοντάζ.

Πραγματοποιούμε υπηρεσίες μοντάζ, για να ενώσουμε ή να διαχωρίσουμε συγκεκριμένα ψηφιακά βίντεο και επίσης μετατρέπουμε τα αρχεία DVD σε όποια μορφή επιθυμείτε ή τα μεταφέρουμε σε USB stick.

Παράλληλα στο εργαστήριο μας μπορούμε να ενώσουμε πολλές φωτογραφίες, να προσθέσουμε ήχο και να φτιάξουμε ένα video clip για να βλέπετε τις αγαπημένες σας στιγμές στην οθόνη του υπολογιστή ή στην τηλεόραση σας.

Η διαδικασία του μοντάζ είναι αρκετά δύσκολη και λεπτή. Ο μοντέρ καλείται να κρίνει τι πρέπει να κρατήσει και τι να κόψει, προκειμένου να προβληθούν τα ισχυρά σημεία του σεναρίου και του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, γενικότερα.

Δείτε μερικά δείγματα βίντεο μοντάζ:

Παράδειγμα Video Μοντάζ Παράδειγμα Λήψης Video & Video Μοντάζ
Παράδειγμα Video SlideShow Παράδειγμα Video SlideShow

Υπηρεσίες Επεξεργασίας 'Ηχου

Video Μοντάζ και Επεξεργασία Ήχου

Θέλετε να κρατήσετε την μουσική σας συλλογή αναλλοίωτη;

Παράλληλα στο εργαστήριό μας μετατρέπουμε τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό με τον καλύτερο επαγγελματικό τρόπο προκειμένου να διαφυλάξετε την ηχητική συλλογή σας από τον χρόνο.

Επιπλέον επεξεργαζόμαστε τον ήχο σας όσο αυτό είναι δυνατό για να σας προσφέρουμε ποιοτικά αρχεία μουσικής στην μορφή του επιθυμείτε, σε CD ή σε USB. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. στο 2107220592 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Καλέστε μας σήμερα! 210 7220 592 Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
Video Μοντάζ και Επεξεργασία Ήχου