» Ταινίες σε Bluray
Ενοικιάσεις Ταινιών σε Bluray

Κάποτε είχαμε ταινίες σε καρούλια, αργότερα εφευρέθηκε το VHS ή όπως συνηθίζαμε να την αποκαλούμε η "κασέτα" και αρκετά χρόνια μετά το γνωστό σε όλους DVD. Πριν από λίγα χρόνια ωστόσο ξεκίνησε η κυκλοφορία ταινιών σε bluray disks! Ένας δίσκος Bluray εξαιτίας της εξελιγμένης τεχνολογίας έχει χωρητικότητα από 25GB έως 50GB, έχει δηλαδή πολλαπλάσια χωρητικότητα από το DVD. 

Τι σημαίνει όμως αυτό για τις ταινίες; Ότι πλέον αν διαθέτουμε συσκευή Bluray, Playstation 3 ή 4 ή Χ-ΒΟΧ One μπορούμε να απολαύσουμε τις ταινίες σε ανάλυση Full High Definition. Η κινούμενη εικόνα αποκτά ιδιαίτερα υψηλή ευκρίνεια και τα χρώματα είναι πιο ζωντανά! 

Η ποιότητα του δίσκου bluray δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τις παράνομα κατεβασμένες ταινίες του 1 ή 2 GB, αφού κατά την μετατροπή η ποιότητα αρχίζει και φθίνει, αλλά ούτε με διάφορες πλατφόρμες που αναπαράγουν τις ταινίες (live streaming)

Εμείς στην Planeta έχουμε αντιληφθεί τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία και διαθέτουμε πλούσια ταινιοθήκη προς ενοικίαση σε bluray! Θα βρείτε όλες τις blockbuster περιπέτειες, ταινίες επιστημονικής φαντασίας, κοινωνικές, κωμωδίες, ντοκιμαντέρ, κλασικές ταινίες που έχουν εκ νέου επεξεργαστεί προκειμένου να γίνουν bluray και τέλος ταινίες κινουμένων σχεδίων για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Η ταινιοθήκη μας ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση ενώ οι μέρες ενοικίασης ανάλογα με το πόσο πρόσφατη είναι μία ταινία κειμένονται από 1ημέρα, 3ημέρες και 7ήμερες ταινίες.

Δείτε αναλυτικά την ταινιοθήκη μας και τις νέες παραλαβές στο Facebook

Μεγάλη ποικιλία σε ταινίες bluray!

Ανάλογα με το είδος των ταινιών ή τους ηθοποιούς που προτιμάτε ζητήστε από το έμπειρο προσωπικό μας να σας προτείνει κάποιο φιλμ ή υποδείξτε τον τίτλο που επιθυμείτε για να αποφύγετε το ψάξιμο. 

 
* Όλες οι ταινίες που διαθέτουμε προς ενοικίαση είναι αυθεντικές και αγορασμένες από τις επίσημες εταιρείες διανομής.