» Ταινίες σε Bluray 3D
Απολαύστε ταινίες σε Bluray 3D

H Τεχνολογία της απεικόνισης 3 διαστάσεων (3D) εξελίσσεται συνεχώς και έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στη ζωή μας.

Τι σημαίνει όμως αυτό για τις ταινίες; Ότι πλέον αν διαθέτουμε τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία 3D και συσκευή Bluray 3D ή Playstation 3 ή 4 ή Χ-ΒΟΧ One μπορούμε να απολαύσουμε τις ταινίες σε ανάλυση Full High Definition και σε 3 διαστάσεις με τα απαραίτητα γυαλιά!

Η ποιότητα του δίσκου bluray 3D δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τις παράνομα κατεβασμένες ταινίες του 1 ή 2 GB, αφού κατά την μετατροπή η ποιότητα αρχίζει και φθίνει, αλλά ούτε με διάφορες πλατφόρμες που αναπαράγουν τις ταινίες (live streaming)! 

Εμείς στην Planeta έχουμε αντιληφθεί τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία και διαθέτουμε πολλούς τίτλους προς ενοικίαση σε bluray 3D! Θα βρείτε όλες τις blockbuster περιπέτειες και ταινίες επιστημονικής φαντασίας, και ταινίες κινουμένων σχεδίων για μικρά και μεγάλα παιδιά! 

Η ταινιοθήκη μας ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση ενώ οι μέρες ενοικίασης ανάλογα με το πόσο πρόσφατη είναι μία ταινία κειμένονται είναι 1 ή 3 ημέρες! 

Ανάλογα με το είδος των ταινιών ή τους ηθοποιούς που προτιμάτε ζητήστε από το έμπειρο προσωπικό μας να σας προτείνει κάποιο ταινία ή υποδείξτε τον τίτλο που επιθυμείτε για να αποφύγετε το ψάξιμο. 

 
Δείτε αναλυτικά την ταινιοθήκη μας και τις νέες παραλαβές στο Facebook
Πατήστε για να δείτε την ταινιοθήκη μας σε 3D
* Όλες οι ταινίες που διαθέτουμε προς ενοικίαση είναι αυθεντικές και αγορασμένες από τις επίσημες εταιρείες διανομής.