» Μετατροπές Κασετών εικόνας & ήχου

Περάστε από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή, μετατρέποντας τις κασέτες σας σε DVD / CD

Μετατροπή κασετών ήχου & εικόνας σε DVD/CD

Είστε …συλλέκτες αναμνήσεων; Και ποιός δεν είναι! Ήρθε η στιγμή να δείτε και να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας που είναι αποθηκευμένες σε αναλογικά μέσα αναπαραγωγής.

Στο επαγγελματικό μας εργαστήριο διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό για την μετατροπή όλων των τύπων οικιακών και επαγγελματικών κασετών σε ψηφιακές δηλαδή: VHS, VHS-C, 8mm, Hi8, Digital8, DV, mini-DV, beta κλπ. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε και τις κασέτες Aμερικάνικου συστήματος (NTSC) σε ψηφιακές. 

Επιπλέον μετατρέπουμε το αρχείο σας από παλιές ταινίες Super 8mm ή 16mm σε καρούλια ή μπομπίνες σε επαγγελματικό μηχάνημα telecine διαφυλάσσοντας την διατήρηση της ποιότητας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η διαδικασία της ψηφιοποίησης γίνεται σε πραγματικό χρόνο και μεταγράφουμε και τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει στην πομπίνα σας.

Μετατροπή αναλογικών κασετών εικόνας

Παράλληλα στο εργαστήριό μας ψηφιοποιούμε δίσκους βινυλίου, κασέτες ήχου και minidisk σε CD με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο προκειμένου να διαφυλάξετε την ηχητική συλλογή σας από τον χρόνο. 

Κατά την διάρκεια της μετατροπής χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας αναλώσιμα DVD και CD, τα οποία παίζουν σε όλες τις οικιακές συσκευές (DVD player, Bluray player, υπολογιστές και laptop) ώστε να μπορείτε να τα διατηρήσετε αναλλοίωτα για πάρα πολλά χρόνια.

Μετατροπή αναλογικών κασετών ήχου

Θέλετε να κρατήσετε τις μνήμες σας αναλλοίωτες;

Οι κασέτες σας ανάλογα με τον χώρο και τον τρόπο φύλαξης τους μπορεί να έχουν φθαρεί, εμείς μετατρέπουμε τις κασέτες δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά. Εάν κάποια από τις κασέτες σας είναι κομμένη, φθαρμένη ή έχει αλλοιωμένο περίβλημα (σπάσιμο, απώλεια μέρους κλπ), μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή της πριν την μετατροπή σε DVD.

Αν δεν γνωρίζετε το περιεχόμενο των κασετών σας και κατά συνέπεια αν επιθυμείτε να τις αντιγράψετε μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να δείτε κάποια αποσπάσματα από τις κασέτες σας και να αποφασίσετε. Σε περίπτωση που κατά την ψηφιοποίηση διαπιστώσουμε ότι κάποια κασέτα είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη από τον χρόνο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να αποφασίσετε αν θα προχωρήσουμε στην μετατροπή της.

Αν δεν έχετε το χρόνο να μας φέρετε τις κασέτες σας ή διαμένετε εκτός Αθηνών μπορείτε να μας τις στείλετε με courier προκειμένου να τις ψηφιοποιήσουμε, ωστόσο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία θα προστατεύσει τις κασέτες επαρκώς. Το κάθε DVD που θα παραλάβετε θα είναι μαζί με την κασέτα σας έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιο DVD αντιστοιχεί σε κάθε κασέτα.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την μετατροπή των κασετών σας εξαρτάται από την ποσότητα και από την διάρκειά τους καθώς η μετατροπή γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Ενδεικτικά για 2-4 κασέτες των 2 ωρών χρειάζονται περίπου 2 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μετατροπή. 

Επιπλέον στο εργαστήριό μας κάνουμε μοντάζ, για να ενώσουμε ή να διαχωρίσουμε συγκεκριμένα ψηφιακά βίντεο και επίσης μετατρέπουμε τα αρχεία DVD σε όποια μορφή επιθυμείτε ή τα μεταφέρουμε σε USB stick!

Παράλληλα διαθέτουμε κενές κασέτες ψηφιακές ή αναλογικές για αγορά. Δείτε τις πατώντας την παρακάτω εικόνα. 

Κενές κασέτες προς πώληση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

Email: info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας στο 210 7220592

Ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό Φορμίωνος 63-67 στο Παγκράτι από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

 Καλέστε μας σήμερα! 210 7220 592 Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
Μετατροπές όλων των κασετών σε DVD