» Φωτογραφίες ταυτότητας - διαβατηρίου
Φωτογραφίες Ταυτότητας - Διαβατηρίου - Πιστοποιητικού

• Φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου, πιστοποιητικού

Στο επαγγελματικό μας studio σας φωτογραφίζουμε και ετοιμάζουμε άμεσα Φωτογραφίες Πιστοποιητικού (για χρήση σε ασφαλιστικά ταμεία, σχολές, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ), Φωτογραφίες Ταυτότητας (για έκδοση αστυνομικής ταυτότητας) και βιομετρικές φωτογραφίες Διαβατηρίου – Διπλώματος οδήγησης. Οι φωτογραφίες που σας παραδίδουμε πληρούν τις προϋποθέσεις των αρχών όσων αφορά τις διαστάσεις και τον φωτισμό και εκτυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί.

Επίσης μπορούμε να σας φωτογραφίσουμε και να προετοιμάσουμε φωτογραφίες για βιογραφικό (ολόσωμες ή πορτρέτο), φωτογραφίες για αμερικάνικη visa / διαβατήριο, φωτογραφίες για visa άλλης χώρας ή με τις προδιαγραφές που εσείς θα μας υποδείξετε. Παράλληλα προετοιμάζουμε φωτογραφίες και ψηφιακή υπογραφή για την έκδοση ταχογράφου και σας τα παραδίδουμε σε CD. 

Επιπλέον διατηρούμε στο αρχείο μας τις φωτογραφίες μικρού μεγέθους σας, ώστε να εκτυπώνουμε σε 5΄ τις φωτογραφίες που επιθυμείτε χωρίς να σας φωτογραφίσουμε εκ νέου. 

Οι υπηρεσίες φωτογραφείου λειτουργούν καθ' όλη την διάρκεια του ωραρίου μας, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα χωρίς ραντεβού.

Αν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι, έχουμε την δυνατότητα να σας φωτογραφίσουμε στο χώρο σας, ωστόσο για την παραπάνω υπηρεσία απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία.  

Φωτογραφίες ταυτότητας - διαβατηρίου - πιστοποιητικού
 

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 - 18:00 

Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 7220592, info@planeta.grδιεύθυνση: Φορμίωνος 63-67, Παγκράτι 161 21, Αθήνα

 
Δείτε περισσότερες Υπηρεσίες Φωτογραφείου