» Τρόποι Πληρωμής

Από τη στιγμή που το σύστημα μας ενημερώνεται με την παραγγελία σας, το προϊόντα μπαίνουν σε κράτηση για 48 ώρες. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εξόφληση της παραγγελίας με ένα από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Εξόφληση στο κατάστημα με μετρητά (βάσει των ορίων που έχουν θεσπιστεί στην Ελληνική νομοθεσία) ή πιστωτικές / χρεωστικές / προπληρωμένες κάρτες.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μέσω e-banking ή καταστήματος στην Εθνική Τράπεζα με IBAN: GR93 0110 1270 0000 1274 4032 827 Δικαιούχος B. Μηλάτος – Φακούντος & Σια ΕΕ
  • Πληρωμή με χρήση πιστωτικής  / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της Viva Payments από το link pay.vivawallet.com/planeta χωρίς καμία επιβάρυνση στην συναλλαγή.
  • Εξόφληση μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας E.P.O.S. του e-shop της εταιρείας με χρήση πιστωτικής  / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.

 

Κάρτες που δεχόμαστε: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον της VIVA payments, με την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια SSL 128-bit. (Secure Sockets Layer).

Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του www.planeta.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.