» Ταινίες » Περιπέτειες » DVD » DUNE (2021)
DUNE (2021)
Προσφορά
DUNE (2021)
DUNE (2021)
Πρωτότυπος Τίτλος: DUNE: PART ONE (2021)
Kωδικός DVD.20382N
Σύγκριση
Προσθήκη στη wishlist

Προσθέστε το στη λίστα επιθυμιών

Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Tιμή 11,90€

Δεύτερη κινηματογραφική ανάγνωση του διάσημου sci-fi μυθιστορήματος του 1965, με την πρώτη εκδοχή του 1984 από τον David Lynch με Κωδικό: DVD.10581, DUNE (1984) να έχει γίνει cult αλλά να συνεχίζει να διχάζει την κριτική. Ενδιάμεσα, το 2000, είχε κυκλοφορήσει μίνι σειρά από τον John Harrison, με τους William Hurt, Giancarlo Giannini, Alec Newman και Saskia Reeves με Κωδικό: DVD.10580M, ΠΛΑΝΗΤΗΣ DUNE (2 DISCS) (DUNE - 2 DISCS) και το 2003 ακολούθησε η συνέχειά της με Κωδικό: DVD.19644M, ΠΛΑΝΗΤΗΣ DUNE: 2η ΓΕΝΙΑ (2 DISCS) (CHILDREN OF DUNE - 2 DISCS).

  • Όσκαρ μουσικής, φωτογραφίας, μοντάζ, σκηνικών, ήχου και ειδικών εφέ. Υποψήφιο για καλύτερη ταινία, διασκευασμένο σενάριο, κοστούμια και μακιγιάζ/κομμώσεις,
  • Χρυσή Σφαίρα μουσικής. Υποψήφιο για καλύτερη ταινία (δράμα) και σκηνοθεσία.
  • Βραβείο Bafta μουσικής, φωτογραφίας, σκηνικών, ειδικών εφέ και ήχου. Υποψήφιο για καλύτερη ταινία, σενάριο, μοντάζ, κοστούμια, κάστινγκ και μακιγιάζ/κομμώσεις.

Ο Πολ Ατρείδης είναι ένας λαμπρός και ταλαντούχος νεαρός, που γεννήθηκε με ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του, και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει, ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση