BLITZ
Προσφορά
BLITZ
BLITZ
Πρωτότυπος Τίτλος: BLITZ
Kωδικός BR.50177
Σύγκριση
Προσθήκη στη wishlist

Προσθέστε το στη λίστα επιθυμιών

Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Tιμή 9,80€

Στο σημερινό Λονδίνο, η δράση ενός serial killer που είναι γνωστός με το όνομα Blitz, έχει δημιουργήσει πανικό στις Αρχές. Αποκλειστικός στόχος του είναι αστυνομικοί και παρά τα όποια μέτρα έχουν παρθεί, καταφέρνει να δρα ανενόχλητος. Εκεί όμως που τελειώνουν τα όρια του νόμου ξεκινά η δικαιοσύνη - όπως μας πληροφορεί το trailer της ταινίας. Κάτι που σημαίνει πως την υπόθεση του Blitz αναλαμβάνει προσωπικά ένας σκληροτράχηλος ντετέκτιβ ονόματι Tom Brant (Jason Statham), που είναι συνηθισμένος να σπάει στους κανόνες προκειμένου να γίνει what needs to be done. Παρόλα αυτά, η σύλληψη του δολοφόνου δεν αποδεικνύεται καθόλου εύκολη υπόθεση.

Κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Κεν Μπρούεν, στο “Blitz”, ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός αναλαμβάνει να συλλάβει έναν serial killer που σκοτώνει αστυνομικούς.
Ο Τζέισον Στέιθαμ (“The Bank Job”, “Snatch”) ηγείται του καστ, ως ο σκληροτράχηλος και ασυμβίβαστος ντετέκτιβ Μπραντ. Στο πλευρό του έχει έναν μάλλον αταίριαστο συνεργάτη, τον αστυνόμο Πόρτερ Νας που ενσαρκώνει ο Πάντι Κονσιντάιν (“The Bourne Ultimatum”). Το καστ συμπληρώνουν ο υποψήφιος για Bafta και Tony, Έινταν Γκίλεν (“The Wire”) και ο υποψήφιος για Bafta, Ντέιβιντ Μόρισεϊ (“Captain Corelli’s Mandolin”, “State of Play’, “Nowhere Boy”). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Έλιοτ Λέστερ, (“Love Is The Drug”), ενώ η κινηματογραφική προσαρμογή του σεναρίου έγινε από τον Νέιθαν Πάρκερ (“Μoon”).

ΚατάστασηΜεταχειρισμένη
Συσκευή ΑναπαραγωγήςBluray
ΓλώσσαΑγγλικά
ΥπότιτλοιΕλληνικά
ΣκηνοθέτηςΕΛΙΟΤ ΛΕΣΤΕΡ
ΗθοποιόςΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ,ΛΟΥΚ ΕΒΑΝΣ,ΠΑΝΤΙ ΚΟΝΣΙΝΤΑΪΝ,ΑΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ,ΖΑΟΥΙ ΑΣΤΟΝ
ΕταιρίαLIONSGATE,VILLAGE FILMS
Έτος Παραγωγής2011

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση